Naša škola - škola otvorenih vrata

DOBRODOŠLI na sajt naše škole

prošetajte virtualnim hodnicima Osnovne škole "Slavko Rodić" iz Lazareva
 
učenica osnovne škole iz Lazareva
Pre više od 50 godina, 11.maja 1945. godine, je od strane Ministarstva prosvete, tadašnjem upravitelju Osnovne škole u Lazarevu, Vasi Jakšiću, stigla depeša da Osnovna škola mora početi sa radom 1.septembra 1945. godine.
Tako se taj dan 11. maj slavi kao Dan škole. U školskoj matičnoj knjizi za 1945/46.godinu piše da je tada bilo 585 đaka.
 
 
OŠ Slavko Rodić Lazarevo - zgrada škole

Aktuelno o školi

 

U našoj školi je u toku priprema za doček Deda Mraza koji će nas posetiti 23.12.2011. Paketiće će dobiti deca iz predškolske grupe , kao i đaci od prvog do četvrtog razreda. Novogodišnju predstavu će izvesti glumci Narodnog pozorišta iz Zrenjanina.

Pogledajte rubriku >>
OŠ Slavko Rodić Lazarevo - učenik škole

Učenička strana

 
Đački parlament je 18.11.2011. godine organizovao turnir u malom fudbalu . Učestvovale su ekipe sačinjene od dečaka iz svih odeljenja učenika od 5. do 8. razreda. Finale  između dve najbolje ekipe 8. i 6. razreda je održano 2.12.2011. kada je pobedila ekipa 8. razreda . Pored rezervnih igrača , turnir je pratilo i još mnogo učenika , kao i nastavnik fizičkog Aleksandar Šakić , nastavnica Informatike i računarstva Mira Stanić i direktorica škole Vukosava Volf. Sudije su bile pravične a predstavljali su ih    ( uz nadzor nastavnika Šakića ) učenici naše škole : Jovana Cvetić , Marko Cvetić i Petar Bašić . Pogledajte rubriku >>
OŠ Slavko Rodić Lazarevo - učenici škole

Školske novine

 

Počelo je vreme školskih takmičenja !!!  Omiljeni sport u našoj školi je ženska odbojka . Juče , 22.12.2011.godine je počelo školsko takmičenje u odbojci . Našim devojčicama želimo mnogo sreće i uspeha !

Pogledajte rubriku >>