Naša škola - škola otvorenih vrata

U našoj školi se 07.marta 2014.godine održala promocija knjige Milenka Hercega , pod nazivom "Gde si sada moja zvezdo lepa", koja je svojim sadržajem posvećena ženskim imenima i priči o ženi. Milenko je radio dugi niz godina u našoj školi na mestu nastavnika srpskog jezika, jedno vreme i kao direktor škole da bi kada je stekao uslove otišao u zasluženu penziju. Poetski duh u njemu ne miruje, pa tako očekujemo još mnogo knjiga od našeg pesnika i radujemo se svakoj njegovoj poseti našoj školi.

Ovom događaju su prisustvovali i trenutno zaposleni nastavnici u školi : Ljubica Trbović Drakulić, Dijana Droca, Jasmina Šarenac, Momir Milivojević, Milena Jurišić,Tatjana Banjeglav,Branka Mihajlović, Mira Stanić i direktorica škole Vukosava Volf.

Takođe su za interpretaciju knjige, u smislu dramatizacije i likovnog izraza, bili zaduženi učenici viših razreda škole kao i multimedijalna prezentacija putem video bima.

Gosti su bili bivši članovi kolektiva, a koji sada uživaju u zasluženoj penziji : Lazo Ratković, Savo Rakita, Mileva Sarić, Dušanka Međo, Nedeljko Stikić, Boja Velemir, Bosa Jović, Olgica Petrović, Milenko Herceg, Dobrinka Božović.

Slike sa ovog događaja se mogu pogledati u FOTO GALERIJI.